Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Hoofdpijnklachten

Hoofdpijn – een alomtegenwoordig ongemak dat velen van ons maar al te goed kennen. Het is een klacht die ons dagelijkse leven ernstig kan verstoren, soms zelfs tot het punt waarop we nauwelijks meer normaal kunnen functioneren. Maar maak je geen zorgen, wij staan paraat om de strijd met hoofdpijn aan te gaan en verlichting te bieden in verschillende vormen.

Of het nu gaat om die vervelende (spier)spanningshoofdpijn, de vermoeiende inspanningshoofdpijn, de kwellende hoofdpijn die voortkomt uit de kaakregio, aanvallen van clusterhoofdpijn, de cervicogene hoofdpijn die voortkomt uit nekproblemen, of zelfs bepaalde vormen van migraine, wij staan voor je klaar.

Hoofdpijn behandeling

Met onze geavanceerde behandeltechnieken en doordachte benadering kunnen wij jouw hoofdpijn verminderen en zelfs volledig wegnemen. Vergeet die tijden waarin je je overgeleverd voelde aan de genadeloze pijn. Onze expertise stelt ons in staat om de juiste strategieën toe te passen, aangepast aan jouw specifieke vorm van hoofdpijn. Je verdient een leven zonder die constante hinder, en wij zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

Maak een afspraak

Laat ons je bevrijden van de last van hoofdpijn, zodat je weer kunt genieten van elke dag. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van onze behandelingen.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

Fysiotherapeut behandelt nekklachten bij patiënt tijdens fysiotherapie behandeling in Alkmaar.
hoofdpijn behandeling door een fysiotherapeut

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten