Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Effectieve therapie

Als je dagelijks worstelt met pijn en beperkingen in je gewrichten, is er een oplossing die je meteen verlichting kan brengen: manuele therapie. Het is een krachtig middel dat direct effect heeft op jouw welzijn. Zodra je de behandeling ondergaat, zal je een opmerkelijke verbetering in je bewegingsvrijheid ervaren en een vermindering van pijn voelen.

Manuele therapie

Bij ons maken we gebruik van een scala aan geavanceerde manuele technieken om jouw gewrichten optimaal te laten functioneren. Een van deze technieken is het Mulligan Concept, een revolutionaire methode die pijnloos is en specifiek gericht is op het mobiliseren van gewrichten. Deze therapie richt zich op het opsporen en aanpakken van problemen in de gewrichten die klachten veroorzaken tijdens het bewegen. Daarnaast maken we gebruik van de D.A.M. methode, wat staat voor Driedimensionale Gewrichtsbewegingen. Met behulp van D.A.M. mobilisaties streven we naar het herstellen van de natuurlijke bewegingspatronen in het gewricht, waardoor beperkingen worden opgeheven.

Onze manueel therapeut

Voor manuele therapie kun je terecht bij onze therapeut Micha Valken. Bij onze praktijk draait alles om het herstellen van jouw welzijn en het maximaliseren van jouw levenskwaliteit. Wacht niet langer, laat ons je helpen om pijnvrij en met volledige bewegingsvrijheid door het leven te gaan.

Afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze gepassioneerde fysiotherapeuten jou kunnen helpen.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten