Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Schouderklachten

Ervaar je pijn of beperkingen in de schouder? Bij Fysio Zorg op Maat ben je aan het juiste adres. Onze ervaren therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse schouderklachten. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om van je klachten af te komen en jouw schouder weer optimaal te laten functioneren.

Onze behandelwijze

Bij Fysio Zorg op Maat geloven we in een multidisciplinaire aanpak om schouderklachten effectief te behandelen. Onze gespecialiseerde therapeuten maken gebruik van de meest geavanceerde technieken en behandelmethoden, waaronder manuele therapie, oefentherapie, mobilisatietechnieken en specifieke schouderrevalidatieprotocollen. Door onze behandelingen af te stemmen op uw individuele behoeften streven we ernaar om uw pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en uw schouderfunctie te herstellen.

Specialisatie & schoudernetwerk

Onze therapeuten hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van schouderklachten. Ze zijn gepassioneerd over het bieden van de best mogelijke zorg en zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Ook zijn wij aangesloten bij het Schouder Netwerk en wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende orthopeden. Deze samenwerkingen en het volgen van aanvullende scholingen voor de schouder zorgen ervoor dat onze kennis van nieuwe inzichten up to date is, de behandelprotocollen en oefenprogramma’s vernieuwend zijn.

Maak een afspraak

Wil je meer informatie over onze schouderklachten behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven we ernaar om jou de zorg te bieden die je verdient, zodat je weer kunt genieten van een leven zonder schouderpijn.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten