Spier en pees

Spier- en peesklachten kunnen jouw dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden, of ze nu het gevolg zijn van overbelasting, blessures, chronische aandoeningen of een acute blessure. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om je te helpen bij het verlichten van pijn en het herstellen van de functionaliteit van jouw spieren en pezen.

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van slijmbeursontsteking, ook wel bursitis genoemd. Onze ervaren therapeuten staan klaar om u te helpen bij het verminderen van pijn en het herstellen van uw mobiliteit.

Lees meer…

Liesklachten zijn pijnlijke of ongemakkelijke gevoelens in het liesgebied, dat zich bevindt tussen je onderbuik en je dijen. Deze klachten kunnen variëren van lichte irritatie tot hevige pijn en kunnen je dagelijkse activiteiten ernstig belemmeren.

Heb je last van liesklachten? Onze therapeuten staan klaar om je te helpen bij het verlichten van je pijn en het herstellen van je mobiliteit.

Lees meer…

Hamstringklachten zijn blessures aan de achterzijde van je dijbeen, waarbij de hamstringspieren zijn betrokken. Deze spieren spelen een cruciale rol bij het buigen van je knie en het strekken van je heup. Blessures aan de hamstrings komen vaak voor bij sporten zoals hardlopen, voetbal en tennis, maar kunnen ook ontstaan door overbelasting of een plotselinge beweging.

Lees meer…

Als je last hebt van een tenniselleboog, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden effectieve behandelingen om jouw klachten te verminderen en uw mobiliteit te herstellen.

Lees meer…

Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg
Pijncheck