Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Sportfysiotherapie bij Fysio Zorg op Maat

Bent jij een sportliefhebber die wordt belemmerd door blessures of overbelasting? Bij Fysio Zorg op Maat bieden we gespecialiseerde sportfysiotherapie om je te helpen jouw sportprestaties te verbeteren, blessures te verhelpen en ze te voorkomen.

Onderzoek

Bij Fysio Zorg op Maat geloven we in een op maat gemaakte aanpak voor elke patiënt. Onze sportfysiotherapeuten voeren een uitgebreide evaluatie uit om de oorzaak van jouw blessure of klacht te achterhalen.

Zo maken wij maken gebruik van een Microfet, die brengt de kracht van jou tot op 100 gram in kaart. Daarnaast hebben wij videoapparatuur waarmee wij bepaalde bewegingen in kaart kunnen brengen.

Niet alleen het aangedane deel wordt onderzocht maar ook de omliggende structuren om te kijken of daar de klachten niet vandaan komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klachten aan de schouder, rug, knie en enkels. Een blessure aan een elleboog kan bijvoorbeeld uit de nek regio komen, een blessure aan de enkel kan zelfs uit de stand van de voeten ontstaan.

Behandelplan

Als alle gegevens in kaart zijn gebracht  wordt er een diagnose gesteld en een behandelplan gemaakt. Als het nodig is dempen wij eerst de pijn met een Theragun, manuele handelingen of dry needle therapie.

Vervolgens stellen wij een gepersonaliseerd behandelplan op om jouw herstel te bevorderen. We maken gebruik van een combinatie van technieken, waaronder mobilisatie, krachttraining, stabilisatieoefeningen en sport-specifieke revalidatie om je weer op de been te krijgen en sterker terug te laten komen.

Afspraak maken

Wil jij profiteren van de voordelen van sportfysiotherapie bij Fysio Zorg op Maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

HPTL behandeling wordt bij patiënt uitgevoerd door fysiotherapeut.

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten