Spreekuur op bedrijfslocatie

Directe Zorg en Advies voor Uw Medewerkers

Bij Fysio Zorg op Maat staan bedrijven centraal. Wij bieden spreekuren op locatie aan (in een straal van 50km rondom Alkmaar) die perfect inspelen op uw specifieke behoeften. Deze spreekuren geven medewerkers, chefs, mentoren, leidinggevenden en casemanagers de mogelijkheid om direct met onze deskundige bedrijfsfysiotherapeut te praten over fysieke klachten en werkplekomstandigheden.

Voordelen van Bedrijfsfysiotherapie spreekuur

Tijdens onze spreekuren behandelt de bedrijfsfysiotherapeut diverse aspecten:

 • Klachtenanalyse: Medewerkers kunnen hun zorgen over fysieke klachten of ongemakken op de werkplek bespreken, zoals RSI, rug- en nekklachten, of problemen met ergonomie.
 • Ergonomie-advies: De fysiotherapeut biedt praktische oplossingen voor werkplekgerelateerde problemen, zoals ongemakkelijke stoelen, onjuiste bureauhoogte of onvoldoende ondersteuning.
 • Vervolgonderzoek: Bij complexe klachten kan de fysiotherapeut een initiële beoordeling doen en besluiten of verder onderzoek nodig is, zoals een intakegesprek of een gedetailleerd werkplekonderzoek.

Oplossingen op maat

De frequentie van onze spreekuren wordt in nauwe samenwerking met uw bedrijf bepaald. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en passen ons daar flexibel op aan. In overleg bepalen we de optimale frequentie, zodat de spreekuren naadloos aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Onze op maat gemaakte spreekuren bieden niet alleen een kans voor medewerkers om vragen te stellen en advies te krijgen, maar dragen ook bij aan het waarborgen van hun welzijn en gezondheid. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving, minder ziekteverzuim en een hogere tevredenheid onder uw medewerkers.

bedrijfsfysiotherapeut geeft advies over de werkplek

Onze brochure

Al onze diensten overzichtelijk lezen in onze brochure? Download de brochure hier!

MEER WETEN OF EEN OFFERTE OPVRAGEN?

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten