Stoelmassage in Alkmaar

Revitaliserende Stoelmassages op de Werkvloer in Alkmaar!

Gemak en Toegankelijkheid

Onze stoelmassages worden rechtstreeks op jouw locatie in Alkmaar en omliggende regio gegeven. Dit betekent dat je medewerkers geen kostbare tijd verliezen aan reizen naar een externe masseur. Het gemak en de directe beschikbaarheid van onze massages zorgen ervoor dat je werknemers optimaal kunnen profiteren, zonder dat het ten koste gaat van hun werktijd.

Positief Effect op het Team

Stoelmassages bevorderen niet alleen de individuele gezondheid, maar hebben ook een positieve invloed op de sfeer en dynamiek binnen het team. Door gezamenlijk te genieten van ontspannende massages, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en teamspirit. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving waarin samenwerking en motivatie worden gestimuleerd.

Verhoogde Productiviteit en Ontspanning

Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatige massages de productiviteit verhogen. Door het verminderen van stress en spierspanning worden je medewerkers veerkrachtiger en energieker. Bovendien draagt de ontspanning tijdens de massages bij aan een betere focus en concentratie, wat leidt tot efficiënter werken en betere prestaties.

Directe Aanpak van Spierspanningen

Onze ervaren masseurs zijn experts in het identificeren en aanpakken van spierspanningen en -klachten. Tijdens de stoelmassage worden gespannen spieren grondig behandeld, waardoor eventuele pijn of ongemak direct wordt verlicht. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers zich comfortabel en pijnvrij voelen, wat hun algehele welzijn en werkgeluk ten goede komt.

Fiscale Voordelen voor Bedrijven

Het investeren in stoelmassages als onderdeel van het Arbo-plan biedt bedrijven aantrekkelijke fiscale voordelen. Deze dienst is fiscaal aftrekbaar, waardoor je bedrijf kan profiteren van belastingvoordelen. Daarnaast kan de BTW die in rekening wordt gebracht voor de massages worden verrekend met de omzetbelasting, waardoor je bedrijfskosten verder worden verlaagd.

Kies voor Stoelmassages op de Werkvloer in Alkmaar

Laat je personeel genieten van een welverdiende wellnesservaring, terwijl ze tegelijkertijd investeren in hun gezondheid en welzijn. Stoelmassages op de werkvloer zijn een win-win situatie voor zowel je medewerkers als je bedrijf. Verbeter de werkomgeving, verhoog de productiviteit en zorg voor tevreden en gezonde werknemers met onze professionele stoelmassages. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze brochure

Al onze diensten overzichtelijk lezen in onze brochure? Download de brochure hier!

MEER WETEN OF EEN OFFERTE OPVRAGEN?

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten