Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Fasciatherapie bij Fysio Zorg op Maat

Fasciatherapie is een therapeutische benadering die zich richt op het behandelen van het fasciale weefsel in ons lichaam. Fascia is een netwerk van bindweefsel dat alle structuren in ons lichaam omhult, inclusief spieren, botten, organen en zenuwen. Wanneer fascia gespannen, verdikt of beschadigd raakt, kan dit leiden tot pijn, beperkingen in beweging en andere gezondheidsproblemen.

Pijn, stijfheid en balansproblemen worden vaak veroorzaakt door problemen in de fascia. Fasciatherapie is toepasbaar bij alle aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Er zijn vele klachten of blessures waar fasciatherapie direct kan helpen bij de volledige oplossing of verminderingen van uw klacht. Wij zijn er speciaal in geschoold om deze problemen snel op te sporen en te beïnvloeden.

Onze behandelwijze

Onze behandelaanpak begint met een grondige evaluatie van jouw klachten, medische geschiedenis en levensstijl. Op basis van deze informatie stellen we een individueel behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Er zijn vele klachten of blessures waar fasciatherapie direct kan helpen bij de volledige oplossing of verminderingen van uw klacht. Wij zijn er speciaal in geschoold om deze problemen snel op te sporen en te beïnvloeden.

De voordelen

 • Pijnverlichting: Fasciatherapie kan helpen bij het verminderen van pijnklachten, waaronder chronische pijn en musculoskeletale aandoeningen.
 • Verbeterde mobiliteit: Door het herstellen van de elasticiteit en flexibiliteit van het fasciale weefsel kan fasciatherapie de mobiliteit en bewegingsvrijheid verbeteren.
 • Stressvermindering: Fasciatherapie kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam, wat kan leiden tot een gevoel van ontspanning en welzijn.
 • Verbeterd lichaamsbewustzijn: Door middel van fasciatherapie kun je een beter begrip ontwikkelen van jouw lichaam en hoe het functioneert, wat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl op lange termijn.

Afspraak maken

Wil jij deze effectieve behandeling ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

fascia therapie behandeling bij fysiopraktijk fysio zorg op maat
therapeut voert een fascia behandeling uit

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten