Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Personal Training

Je bent bij ons ook aan juiste adres voor personal training. Wij bieden één op één training maar ook small group trainingen. Daarnaast hebben wij crossfitt coaches, voedingscoaches en organiseren wij regelmatig (online) workshops en lezingen over gezondheid, lifestyle en medische klachten.

Training Je kunt bij ons op elk niveau trainen, fit of niet fit, ervaren of niet ervaren. Wij maken een passend programma voor ieder persoonlijk doel. Stel samen met ons je pakket samen van twee keer één op één training naar één keer met een schema voor thuis of in de sportschool. Heb je te weinig tijd? Wij bieden je zelfs online coaching aan met een persoonlijk trainings- en voedingsschema. Alles om jou te helpen weer fit en gezond te worden.

Wij hebben kettelbells, battle ropes, verschillende conditie- en krachtapparatuur, stroops en nog veel meer om jouw doelen te bereiken. Onze kennis van inspanningsfysiologie en het optioneel rekening kunnen houden met eventuele blessures zijn uiteraard ook volledig beschikbaar voor jou.

Voeding

Werken aan je fysieke fitheid met een blessure of een trainingstraject zonder gezonde voeding? Dit is niet de meest ideale combi. Daarom bieden wij je ook voedingsadvies op maat aan waarbij wij rekening houden met jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden.

​Voeding bestaat uit macronutriënten en micronutriënten, bij een gevarieerd eetpatroon en voldoende afwisseling krijgen de meeste mensen voldoende micronutriënten binnen (vitamines en mineralen). Veel mensen laten zich keer op keer verassen door verschillende voedingshypes maar wij staan achter normale en gezonde voeding. Hierdoor kun jij het ritme ook makkelijker volhouden en is er ook zo nu en dan ook echt wel ruimte voor wat lekkers. Voorafgaand aan het voedingsadvies beginnen we allereerst met een uitgebreide meting van de lichaamsverhoudingen, je vetpercentage en gewicht worden gemeten en geregistreerd.

Wij berekenen vervolgens jouw macronutriënten en stemmen deze af op jouw doelen. Macronutriënten bestaan uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Vervolgens gaan wij samen zitten om alles uit te leggen. Na deze uitleg ga jij aan de slag met jouw eigen voeding en onze online app. Wij registreren wat jij eet en er bestaat ook een mogelijkheid om dit periodiek (3 wekelijks) te evalueren. Maar een eenmalig voedingsadvies met een uitgebreide uitleg behoort ook tot onze mogelijkheden.

Afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze gepassioneerde fysiotherapeuten jou kunnen helpen.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

Fysiotherapeut meet vetpercentage van sporter voor lifestyle coaching.

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten