Ons team

Laura Ratte

Hallo, mijn naam is Laura Ratté. Ik ben werkzaam als fysiotherapeute.

Ik vind het geweldig om in mijn vak fysiotherapie mensen weer klachtenvrij te krijgen. Daarbij vind ik het opsporen van de werkelijke oorzaak erg belangrijk. Met mijn 15 jaar ervaring weet ik snel tot de kern van het probleem te komen. In onze medische fitness oefenzaal begeleid ik klanten om sterker te worden en klachten in de toekomst te voorkomen. Hiernaast ondersteun ik vol enthousiasme bedrijven, ondernemers en medewerkers naar een gezonde bedrijfscultuur gericht op meer werkplezier, een gezonde werkplek en minder verzuim waarbij ik verschillende diensten aanbied op het gebied van curatie, preventie en amplitie.

Kan ik jou van dienst zijn of heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

groetjes,
​Laura

Manon Langedijk

Hallo, mijn naam is Manon Langedijk. Ik ben werkzaam als fysiotherapeute.

Mijn passie voor bewegen is al vroeg ontstaan. Ik ben al jong begonnen met voetbal en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Vanaf 2005 heb ik al in diverse sport- en revalidatiegelegenheden gewerkt. Door het geven van fitness-groepslessen en bootcamp trainingen raakte ik meer geïnteresseerd in specifieker trainen. En daarom ben ik ook begonnen als personal trainer in diverse sportgelegenheden. Als personal trainer kwam ik veel mensen tegen met medische klachten. Ik kon deze mensen op dat moment helaas niet voldoende ondersteunen in het proces naar optimaal bewegen en klachtenvrij functioneren.

Vanuit die gedachte ben ik dan ook een opleiding fysiotherapie gaan volgen en daar heb ik mijn kennis als therapeut opgedaan. Na deze opleiding heb ik mijn kennis nog in een aantal specifieke richtingen verbreed bijvoorbeeld: inspanningsfysiologie, sportpsychologie, dry needle therapie, high power laser therapie, schouderspecialisatie en kniespecialisatie.
Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende revalidatiecentra’s, eerstelijnspraktijken en zelfs bij Ajax.

Kan ik jou van dienst zijn of heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

Hartelijke groet,
​Manon

Hallo, mijn naam is Micha Valken. Ik ben werkzaam als oefentherapeut mensendieck en personal trainer.

Van oorsprong ben ik opgeleid als oefentherapeut mensendieck en heb mij in de loop der jaren nader gespecialiseerd in:

 • Personal training
 • Manuele therapie
 • Triggerpoints
 • Bindweefsel
 • Herstel na operatie
 • Sportblessures
 • Sportanalyses
 • Ketenaanpak
 • Voeding
 • Leefstijl
 • Medical taping

In de praktijk kijk ik verder in het lichaam dan het pijngebied zelf, waarbij ik de exacte oorzaak van het probleem probeer te achterhalen in plaats van enkel de symptomen. Samen maken we een plan-op-maat, waarin deze holistische kijk op het lichaam zich omzet naar actiepunten. Het gebruik van hands-on technieken worden gecombineerd met oefeningen en trainingen. De kracht hiervan zit in het oplossen van klachten op korte termijn en gezondheid te waarborgen op lange termijn.

Van kinds af aan heb ik vol passie mogen voetballen, waarbij ik dag-in dag-uit gek was op de sport. Naarmate ik ouder werd kon ik inzien dat er veel meer sport en spel was wat mij goed kon laten voelen over mijzelf en wie ik zou willen worden. Het gevoel van fit zijn, doen waar je goed in bent, vriendschappen sluiten, doelen bereiken en voor jezelf opkomen maakt dat beweging en spel mensen in staat stelt om zich beter te voelen. Dat gevoel is de reden dat ik mensen graag help zichzelf uit te dagen om in beweging te komen middels oefentherapie en personal training.

Kan ik jou van dienst zijn of heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

Groetjes,
​Micha

Mijn naam is Willemjan Daas, sinds 2007 fysiotherapeut met een praktische, maar toch fijne manier van werken. Sinds 2012 ben ik mij voor 80% van mijn tijd gaan focussen op actieve revalidatie en begeleiding daarvan. Ik heb mij verdiept in bekken- en lage- rugklachten (geen incontinentieklachten). Mijn manier van werken is gestructureerd en oplossingsgericht. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut richt ik me op meer complexe problematiek zoals COPD, Claudicatio(SPAV) en post-Covid revalidatie en het haalbare resultaat. Ook ben ik sociaal-maatschappelijk aan het ondernemen in de Stichting Gezond in de Wijk. Onze stichting zet zich in voor gezondheids- en welzijns-bevorderende projecten in de wijk. Ik ben nieuwsgierig, recht-door-zee en benieuwd naar ieder zijn of haar verhaal.

Dirkje Ooms verzorgt voor ons de Backoffice.

Achter de schermen regelt zij op verschillende vlakken de administratie om ons te ontzorgen, zodat wij 100% met ons vak bezig kunnen zijn.

Thijs van Zwam

Ik ben Thijs van Zwam en ben de praktijkmanager van Fysio Zorg op Maat.

Als praktijkmanager hou ik me bezig met vooral alle zaken achter de schermen, zodat onze fysiotherapeuten zich kunnen blijven focussen op het leveren van kwaliteitszorg.

Wat ik belangrijk vind bij een fysiotherapiepraktijk is dat klanten zich gehoord voelen en de juiste zorg krijgen aangeboden, die volledig aansluit bij hun klachten. Daarnaast een goede bereikbaarheid en laagdrempelige communicatie zijn van groot belang om zo de beste zorg te kunnen bieden aan zowel de particuliere klant als aan bedrijven.

Mijn naam is Albert Schuurmans en ik ben werkzaam als Projectmanager bij Fysio Zorg op Maat.
Projectmanagement houdt bij Fysio Zorg op Maat in dat ik voor de collega’s contact heb met eventuele nieuwe klanten om hen een voorstel op maat te doen. Iedere klant is anders, dus het is belangrijk om te kijken wat de vraag naar zorg is bij een organisatie.
Bedrijfsfysiotherapie biedt vele aspecten zoals fysiotherapie intakes op locatie of workshops om bewust om te gaan met je lichaam tijdens het werk. Aan mij de taak om samen met de klant te kijken hoe onze fysiotherapeuten de beste zorg kunnen verlenen aan de medewerkers.
Belangrijk vind ik in mijn werk dat er goed geluisterd wordt. Soms is het lastig te achterhalen waar de vraag naar zorg precies ligt, dus neem ik altijd de tijd om samen met iemand de vinger op de zere plek te leggen.
Ben je benieuwd naar wie ik ben of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via albert@fysiozorgopmaat.nl of bel naar 06-31945895.
Ik maak dan graag kennis om Fysio op Maat te kunnen verlenen.