De Ideale Werkplek!

In ons drukke en veeleisende leven besteden we een aanzienlijk deel van onze tijd op het werk. Of je nu achter een bureau zit, een voertuig bestuurt of een machine bedient, een optimale werkomgeving is cruciaal. Alles begint met het aannemen van de juiste houding, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij het creëren van de ideale werkplek zijn er geen grenzen. Wij geloven dat elke werkplek in Alkmaar e.o. geoptimaliseerd kan worden om aan jouw behoeften te voldoen. En dat is waar wij in beeld komen. Wij begrijpen het belang van een ergonomisch verantwoorde werkplek en streven ernaar om het beste uit jouw werkomgeving te halen.

Soorten Werkplekonderzoek in Alkmaar

Ons team van deskundigen staat klaar om een grondig onderzoek uit te voeren naar jouw werkomstandigheden in Alkmaar. We willen begrijpen hoe jouw werkplek jouw prestaties kan beïnvloeden. Door bij jou langs te komen, kunnen we de omstandigheden grondig analyseren en waardevolle inzichten opdoen. Er zijn verschillende soorten werkplekken die wij kunnen onderzoeken voor jouw bedrijf:

 • Bureauwerkzaamheden: Analyse van kantoor- en bureauomgevingen om ergonomie en efficiëntie te verbeteren.
 • Fysieke belasting: Onderzoek naar werkomgevingen waarbij fysieke inspanning een grote rol speelt, zoals magazijnen en productieomgevingen.

Werkplekadvies voor bedrijven in Alkmaar

Na afloop van ons onderzoek ontvangt elke medewerker een waardevol werkplekpaspoort. Dit paspoort biedt een overzicht van onze bevindingen en bevat praktische en gepersonaliseerde adviezen om jouw werkplek te verbeteren. Of het nu gaat om het aanpassen van je stoel, het optimaliseren van de hoogte van je bureau of het verbeteren van de verlichting, ons paspoort geeft je de nodige richtlijnen om jouw werkplek te transformeren tot een oase van comfort en efficiëntie.

Samenwerking regio Alkmaar

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een werkomgeving die het beste in hen naar boven haalt. Laten we samenwerken om jouw ideale werkplek te creëren, zodat je met energie, focus en plezier kunt werken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw reis naar een optimale werkplek beginnen!

bedrijfsfysiotherapeut geeft advies over de werkplek

Onze brochure

Al onze diensten overzichtelijk lezen in onze brochure? Download de brochure hier!

MEER WETEN OF EEN OFFERTE OPVRAGEN?

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten