Afspraak maken?

afspraak plannen
button vervolg

Fysiotherapie bij Fysio Zorg op Maat

De algemeen fysiotherapeut is dé ultieme autoriteit als het gaat om het begrijpen en verbeteren van je houding en beweging. Met een diepgaande kennis van het menselijk lichaam en zijn biomechanica, is de fysiotherapeut jouw betrouwbare bondgenoot om lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen, en om ervoor te zorgen dat je weer volledig vrij kunt bewegen.

 

Onze behandelwijze

Bij onze zorg staat jouw unieke situatie centraal. We luisteren naar jouw verhaal, analyseren grondig je klachten en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op jouw individuele doelen. Ons doel is niet alleen om symptomen te bestrijden, maar vooral om de onderliggende oorzaak van jouw problemen te achterhalen en effectief aan te pakken.

 

Onze fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten zijn gedreven professionals die met passie en toewijding jouw gezondheid en welzijn vooropstellen. Ze zijn uitgerust met een breed scala aan behandeltechnieken en therapeutische benaderingen, waaronder mobilisaties, oefentherapie en manuele technieken. Door middel van deze geavanceerde methoden kunnen ze jouw herstelproces optimaliseren en je helpen om weer de beste versie van jezelf te worden.

Of je nu kampt met pijnlijke gewrichten, spierblessures, rugproblemen of andere fysieke belemmeringen, onze fysiotherapeuten hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden op jouw weg naar een gezond en actief leven. Wij zijn er om jou te ondersteunen, te motiveren en te inspireren terwijl we samenwerken om jouw persoonlijke doelen te bereiken en jouw levenskwaliteit te verbeteren.

 

Afspraak maken

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze gepassioneerde fysiotherapeuten jou kunnen helpen om jouw lichaam te laten stralen in al zijn glorie. Bereid je voor op een reis vol herstel, kracht en veerkracht, waarbij wij je helpen om de oorzaak van jouw klachten weg te nemen en jouw leven weer in beweging te brengen.

Je kan online een afspraak maken door op bovenstaande knoppen te klikken, te bellen naar: 06-52690936 of stuur een mailtje naar: info@fysiozorgopmaat.nl

therapeut is aan het behandelen bij fysio zorg op maat
Fysiotherapie

Afspraak maken?

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Kees Boekestraat 2                                               
  1817 EZ
  Alkmaar        

  U kunt uw auto hier gratis parkeren.                                                           

  Openingstijden:

  maandag 07:00–22:00
  dinsdag 07:00–22:00
  woensdag 07:00–17:00
  donderdag 07:00–22:00
  vrijdag 07:00–18:00
  zaterdag 08:00–16:00
  zondag Gesloten